Богдановићево још једно хвала Жељку Обрадовићу: Неке историјске тренутке смо провели заједно

Новости онлине

24. 06. 2020. у 10:08

Богдановићево још једно хвала Жељку Обрадовићу: Неке историјске тренутке смо провели заједно

Бојан Богдановић фото: ЕПА

Сјајни кошаркаши увек ће наћи времена... цитирао је Богдан великог тренера
Жељко Обрадовић се растао од Фенербахчеа, клуба у коме је оставио печат за историјске анале. А како то обично бива са тренерима његовог калибра оставио је и успомену свим људима који су имали прилику да га упознају или са њим да сарађују. На крај још једног, седам година дугог, ангажмана великом Жоцу је ново хвала рекао и његов некадашњи бек Богдан Богдановић.

Цитат Жељка Обрадовића, који српски репрезентативац памти, освануо је на Богдановим Инстаграм профилу уз мноштво заједничких слика током заједничког боравка у Фенербахчеу.

- Сјајни кошаркаши увек ће наћи времена, без обзира на то у каквим су околностима (уморни, запослени, ометани...), да усаврше свој занат и раде на својој игри", Жељко Обрадови. Хвала вам за све историјске тренутке које смо провели заједно у Фенербахчеу - написао је Богдановић.

Иначе, Богдан је из Фенербахчеа отишао у НБА лигу где игра за Сакраменто кингсе, а са навијачима турског клуба остао је у фантастичним односима јер његова приврженост "жуто-црнима" никада није престала.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације