Маљковићева окупила кошаркашице: Форма се тражи на Златибору

Ми. Р.

понедељак, 15. 06. 2020. у 20:26

Маљковићева окупила кошаркашице: Форма се тражи на Златибору

Марина Маљковић Фото: М. Вукадиновић

То је наша база дуги низ година. Тамо се заиста осећамо као код куће и имамо најбоље могуће услове за тренирање - рекла је Марина

ДА се није десила пандемија вируса корона, наше најбоље кошаркашице припремале би се сада за друго узастопно учешће на Олимпијским играма. Највећа спортска планетарна смотра је одложена за наредно лето, а српска репрезентација се окупила са циљем да играчице бар донекле поврате форму. На челу са селекторком Марином Маљковић наш национални тим отпутовао је јуче на Златибор.


- То је наша база дуги низ година. Тамо се заиста осећамо као код куће и имамо најбоље могуће услове за тренирање - изјавила је селекторка Марина Маљковић. - Околности су, можда, сада другачије, јер овог лета немамо такмичење, па тај период желимо да искористимо за уигравање, али и за увођење младих снага у репрезентативни систем. Очекује нас 11 дана вредног и напорног рада, после кога би и играчице појединачно, али и ми као тим, требало да изађемо квалитетнији, јачи и бољи.


Маљковићева је повела на Златибор наше најискусније играчице, али и младе наде које би требало да преузму њихове улоге у будућности. Ове године Србију чека наставак квалификација за ЕП, а наредне Европско првенство и ОИ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације