Будућност не мења амбиције: Чекамо шансу из другог плана

Тањуг

уторак, 02. 06. 2020. у 11:37

Будућност не мења амбиције: Чекамо шансу из другог плана

Суад Шеховић фото: ЕПА

Највећи акценат је на младим селекцијама и развојни тим Студентског центра, као и популарисању кошарке у Црној Гори, пише у саопштењу

Кошаркашки клуб Будућност саопштио је да циљеви клуба остају исти у наредној сезони и да ће своју шансу чекати из другог плана. Како се наводи, Управни одбор клуба изразио је жаљење што се ниједно такмичење није завршило.


"Закључакје да су амбиције клуба за наредну сезонунепромењене. Будућност ће се трудити да у наредној сезони, по квалитету, буде међу првих пет тимова и да из другог плана чека своју шансу, као што је то била стратегија и претходне сезоне", пишеу саопштењу објављеном на сајту клуба.


КК Будућност истиче да ће у наредној сезони дати приоритет домаћим играчима, као и да за први тим имају 10 играча међу којима су Џастин Кобс, Никола Ивановић, Петар Поповић, Федор Зугић, Суад Шеховић, Игор Дробњак, Милић Старовлах, Алекса Илић, Данило и Зоран Николић.


"Највећи акценат је на младим селекцијама и развојном тиму Студентског центра, као и популарисању и развоју кошарке у Црној Гори. План Будућности је да кроз учешће развојног тима у АБА лиги и кроз такмичарску сезону обезбеди гро црногорских квалитетних играча", истиче се и додаје да је циљ да се у наредних 15 дана обави разговор са стручним штабом у вези са плановима и стратегијом. "Потребно је да се нађе најбоље решењекада је у питању стручни штаб првог тима Будућности и развојног тима Студентски центар, како би се у наредне три године реализовао план развојног центра у склопу Будућностиса посебним фокусом на нове нараштаје и развој талентованих младих играча", закључује се у саопштењу КК Будућност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације