Вечита тема: Американци забринути за физичку форму Луке Дончића

Новости онлине

петак, 29. 05. 2020. у 14:17

Вечита тема: Американци забринути за физичку форму Луке Дончића

Лука Дончић фото: ЕПА

Не знам тачно ко је извор тих гласина, али знам да су играчи свих клубова добили јасна упутства о режиму исхране, рекао је новинар ЕСПН
Новинар ЕСПН Тим Мекмехон говорио је о феномену Луке Дончића, али и о сумњама јавности да је играч Даласа, током боравка у Европи и карантину, запустио физичку форму. Овај искусни познавалац кошаркашких збивања у НБА лиги напомиње да је Лукина тежина тема о којој се дискутује од када је Словенац први пут из Шпаније стигао у Америку.  

"После разговорима са кондиционим тренерима у Даласу имам информације да је Лука у доброј форми и да једва чека да се НБА сезона настави. Многи људи су ме у последње време питали да ли су гласине везане за нарушено Дончићево физичко издање тачне и нисам изненађен таквим сумњама јер је то тема већ годину и по дана, од када је Лука потписао за Далас. Не знам тачно ко је извор тих гласина, али знам да су играчи свих клубова добили јасна упутства о режиму исхране током изолације због пандемије. Искрено верујем да се и Лука тога придржавао. Он је сјајан професионалац који воли кошарку. Тако да не сумњам да ће бити спреман за плеј-оф, када за то дође време", рекао је Мекхон и додао да му је из Даласа потврђено да је Словенац током тимских разговора видео-колом изгледао свеже, расположено и у доброј форми.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације