Пипен: Уживао сам у сезонама без Мајкла Џордана

Новости онлине

среда, 27. 05. 2020. у 09:30

Пипен: Уживао сам у сезонама без Мајкла Џордана
Документарни филм о Мајкл Џордану изазвао је лавину реакција, а многи су незадовољни начином на који су приказани у њему

Документарни филм о Мајкл Џордану изазвао је лавину реакција, а многи су незадовољни начином на који су приказани у њему.

Међу њима је наводно и Скоти Пипен, дугогодишњи бивши саиграч великог Џордана и његова десна рука, човек који је с Мајклом освојио шест титула НБА првака.

Амерички медији тврде да је Пипен итекако незадовољан начином на који је приказан у филму и љут на Џордана, а истиче да је највише уживао у кошарци 1993. године, када је он био вођа због кратког пензионисања летећег Мајкла.

"У тим тренуцима сам највише уживао у НБА каријери. Да ме не схватите погрешно, уживао сам да играм са Џорданом, али то ми је била шанса да предводим екипу и да схватим где се котирам између осталих супер звезда у лиги", рекао је Пипен.

Сјајни кошаркаш је одвео Булсе до скора 55-27 у првој сезони без Мајкла. Убацивао је 22 поена по мечу, али је Чикаго испао у плеј-офу од Њујорк Никса.

Џордан се вратио у завршници сезоне 1995. године, али неспремност је коштала Булсе испадања у доигравању. Ипак, наредне три године водио је тим до још три наслова, а Пипен је морао да прихвати улогу броја два.Коментари (2)

posmatrac iz daleka

27.05.2020. 12:38

Ovu izjavu cekam vec 15 godina. Ima pravo Skoti. Gledaio sam utakmice kada je Dzordan dao preko 50 poena , a Cikago Buls - izgubio. Bez Pipena su bili samo pla ekipe.KONACNO da neko donese neku nekomercijalnu izjavu. Skoti Pipen, duo Stokelon (Melon i Stokton) Vlade Divac, Pedja Stojakovic, Kris Veber najatraktivniji igraci NBA u istoriji. Mozda ce im se pridruziti i JOKIC !!!

posmatrac iz daleka

28.05.2020. 13:14

@posmatrac iz daleka - Pardon i Kobe BRAJANT. Vidim deset minusa bez i jednog argumentovanog komentara !?!?! Tipicno.