Капитен хрватске репрезентације о Душку Вујошевићу: Ненормалан фанатик, контролише играче 24 часа дневно (ВИДЕО)

Новости онлине

среда, 27. 05. 2020. у 08:50

Капитен хрватске репрезентације о Душку Вујошевићу: Ненормалан фанатик, контролише играче 24 часа дневно (ВИДЕО)
Воли да има однос отац-син према играчима. Специфичан лик, који је ненормално пуно дао кошарци и много играча произвео, каже Роко Лени Укић

Дугогодишњи капитен хрватске кошаркашке репрезентације Роко Лени Укић гостовао је у подкасту “Инкубатор”, где је одговарао на многа занимљива питања.

Ипак, највише пажње за наше медије је изазвала тема о Душку Вујошевићу, који је синоним за кошаркашке успехе у региону. Укић је причао о некадашњем тренеру Партизана, односно његовом односу према раду и играчима.

"Причао сам са доста српских играча и чуо сам свакакве занимљиве приче што се тиче његовог личног приступа спорту. Како воли да котролише играче 24 сата дневно, како је ненормалан фанатик рада, зна ненормално пуно у смислу кошаркашких детаља, али исто тако да воли да има однос отац-син према играчима. Специфичан лик, који је ненормално пуно дао кошарци и много играча произвео",истакао је Укић.

Хрватски плејмејкер тренутно наступа у Француској у екипи Антиб Шаркса.


Коментари (5)

nemca86

27.05.2020. 10:07

Dule da iskoristim priliku i zahvalim ti se na najlepsem detinjstvu! Hvala legendo i ziv bio!

Beograd

27.05.2020. 12:18

Kakav naslov???Nije baš rekao tako.Rekao je da ima prema igračima idnos otac sin,da je nenormalno mnogo dao košarci,da nenormalno mnogo zna o koparci,da je fanatik i da nadgkeda igrače 24 h.Tako da ovaj naslov priliči nekom lustu Alo,Blic,Kurir itditd a ne Vama