И на Јадрану крај пре краја

В.Н.

уторак, 26. 05. 2020. у 19:10

И на Јадрану крај пре краја
Остаје да се види какву ће одлуку донети АБА лигаши, да ли ће ако се сезона заврши сутра бити проглашен шампион по тренутном пласману (то би био првопласирани Партизан)

ЧЕКАЛО се да коначну реч дају челници Евролиге, да би онда одлуке могли да донесу и у АБА лиги, па и домаћем националном првенству. Сутраће се одржати састанак представника екипа које учествују у регионалном такмичењу, на коме би, по узору на Европу, готово извесно требало да буде проглашен крај.

У случају наставка, јасно је да пехар не би доносио пласман у елиту, већ само престиж. Поред суочавања са свим могућим здраственим проблемима, недостајао би код играча и добар мотив, јер би у случају освајања били ускраћени за награду која би припала прваку у претходним сезонама.

Остаје да се види какву ће одлуку донети АБА лигаши, да ли ће ако се сезона заврши сутра бити проглашен шампион по тренутном пласману (то би био првопласирани Партизан), да ли ће неко испасти, хоће ли се десити проширење, шта ће бити са најбољим екипама из АБА 2...

Регионалне недоумице решиће се сутра, а у четвртак ће састанак одржати и челници Кошаркашке лиге Србије.

Коментари (1)

Zvezda i to CRVENA

26.05.2020. 21:47

Kraj nego kako.. neki bi titulu a da ne odigraju regularno samo zato što su u tom trenutku bili prvi na tabeli.. ko može da garantuje za bilo koga da bi bio prvak a da se ne odigra?