Изненађење јесте, али је у Америци могуће: Кошаркаш Кливленда оставио конобарици огроман бакшиш (ФОТО)

Новости онлине

уторак, 26. 05. 2020. у 12:30

Изненађење јесте, али је у Америци могуће: Кошаркаш Кливленда оставио конобарици огроман бакшиш (ФОТО)

Андре Драмонд фото: ЕПА

Исту напојницу недавно је, на Флориди, оставио НФЛ играч Чад Џонсон
Кошаркаш Андре Драмонд оставио је конобарици у Палм бичу на Флориди бакшиш од 1.000 долара. Он је у ресторану био са породицом и када је плаћао рачун обрадовао је младу жену типсом од близу 1000 посто.

Она је Касандра Дијаз и толико је гест НБА кошаркаша изненадио да је поделила шта јој се догодило на друштвеним мрежама, уз небројана речи захвалности.

Тако се сазнало шта је Драмонд урадио. Играч Кливленда је на рачун од 164,25 долара оставио бакшиш од 1.000 долара уз коментар: "Хвала, што сте били сјајни". Захвалио се Драмонд и ресторану на гостопримству.

"Радимо већ две недеље са минималним капацитетом и све иде веома споро. Дошли су гости, сели у мој реон, а ја нисам знала ко је човек. Послужила сам их као и све остале госте", написала је Касандра Дијаз на свом Инстаграм профилу и описала свој осећај после добијања огромног бакшиша. "Нисам знала како да реагујем када сам видела цифру на рачуну. Желела сам да покажем колико ценим гест, али нисам хтела да скрећем пажњу околине на цео догађај. Невероватан је осећај када видите људе да показују дела љубазности у овим несигурним временима. Ово је прича коју никада нећу заборавити и хвала вам опет још сто милијарди пута".
Касандра Дијаз   фото: Инстаграм

Драмонд се на Флориди нашао са породицом током пандемије од вируса корона и вероватно је пожелео некога да обрадује.

Драмондов чин доброте је други овог типа у мају на Флориди. Недавно је бакшиш од 1.000 долара у једном ресторану оставио НФЛ играч Чад Џонсон чији је рачун био свега 37 долара.

Рачун Андреа Друмонда   фото: Инстаграм

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације