Кошаркаши Мега Бемакса почели су данас са тренинзима у хали после паузе изазване пандемијом корона вируса.Како је саопштила Мега, уз поштовање свих здравствених мера заштите, од првотимаца су тренирали Никола Мишковић, Андрија Марјановић, Лука Ашћерић, Марко Симоновић, Лука Церовина и Никола Танасковић.

Њима су се прикључила појачања из ОКК Београда, међу којима је Александар Ланговић који је ове сезоне играо на двојну лиценцу, Карло Матковић, Михаило Јовичић и Марко Кљајевић. Екипи су тренутно придружени и играчи из јуниорског погона Меге, Михаило Мушикић, Лука Пауновић и Никола Ђуришић.

Током трајања мера изолације, кошаркаши Меге су тренирали у кућним условима по специјалним недељним програмима који су добијали од кондиционог тренера Марка Секулића.

Стручни штаб Меге направио је план рада чији ће циљ бити индивидуални развој играча, а у зависности од одлуке о наставку или престанку такмичења у АБА лиги и Суперлиги, као и обавезним и препорученим здравственим мерама заштите, план рада ће бити усклађен.