Човић: Волео бих да и Звезда и Партизан играју у Евролиги

Танјуг

среда, 13. 05. 2020. у 18:23

Човић: Волео бих да и Звезда и Партизан играју у Евролиги

Небојша Човић Фото: Н. Параушић

И ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо имали директно место у Евролиги - рекао је Човић и додао да има договор са Американцима о повратку у Србију

Први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, изјавио је данас да би волео да регион има најмање два представника у Евролиги.


Он је гостујући на Б92 истакао да би волео да и Звезда и Партизан буду у елитном такмичењу, па и још неки клуб, али да ће, уколико се ова сезона не заврши, остати исти састав за следећу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Звездини кошаркаши "упалили моторе" на Малом Калемегдану: Играчи неће бити на оптималном нивоу, ризик од повреда ће бити већи


- Ако се сезона настави, играће се до краја регуларног дела, па онда Фајнал-ејт. Уколико се не настави, онда се сезона не пише, односно понавља се. Жао ми је, можда је неко тужан. И ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо имали директно место у Евролиги - рекао је Човић.


Навео је да, ако се сезона настави, има договор са Американцима да се врате, али и да ће то зависити од авионског саобраћаја.

Коментари (6)

Zvezda i to CRVENA

13.05.2020. 19:15

Ćoki franjevci su već dugo godina na aparatima a ti bi još da im i to isključiš.. imaj malo duše

Професор 0.6

13.05.2020. 22:20

@Zvezda i to CRVENA - Твој мозак је изгледа на апаратима и то од рођења!

Danilo

13.05.2020. 22:36

Nije bitno za dusu, potrazite od njega da ima bar malo obraza i karaktera, mada je to nemoguce.