Минесота предлаже да се Гарнетов дрес повуче, Кевин не жели: Не послујем са змијама

Новости онлине

среда, 08. 04. 2020. у 13:09

Минесота предлаже да се Гарнетов дрес повуче, Кевин не жели: Не послујем са змијама

Кевин Гарнет фото: ЕПА

Прво, тај предлог није искрен, а друго, сигурно на њега притисак врше навијачи и заједница, тврди кошаркаш који је у сукобу са власником
НБА легенда Кевин Гарнет одабран је прошлог викенда међу девет великана који ће ове године ући у Кућу славних у Спрингфилду. Ова част је покренула тему у клубу из Минеаполиса да се дрес са његовим бројем 21 заувек повуче из употребе.

Међутим, специфичног и поносног Гарнета таква привилегија не занима. Напротив, он не жели да буде одликован на било који начин док је на челу Вукова актуелни власник Глен Тејлор.

"Не разматрам то уопште. Прво, тај предлог није искрен, а друго, сигурно на њега притисак врше навијачи и заједница. Глен и ја смо имали договор пре него што је Флип Сандерс умро, али договор је умро заједно са Флипом. То му никада нећу опростити. Мислио сам да је Глен искрен човек и бизнисмен, али кад је Флип умро, све је отишло с њим. Увек ћу имати посебно место у срцу за град Минеаполис и државу Минесоту. Међутим, ја не послујем са змијама", рекао је Гарнет у разговору за "The Athletic".