Диван гест из Сакрамента. Богдан Богдановић, Немања Бјелица, Владе и Ана Дивац ће кроз фондацију породице Дивац донирати медицинску помоћ Србији. У питању су респиратори, медицинске маске и додатна опрема која ће помоћи болницама и лекарима у борби против вируса корона.

- Инспирисан сам тиме што су људи у целом свету дали нешто онима који су највише погођени овом кризом, зато ми је било важно да пружим подршку људима у мојој домовини и да помогнемо у спашавању живота. Желим да се захвалим храбрим медицинским радницима који раде свакодневно и помажу онима који су заражени. Заједно ћемо проћи кроз ово – поручио је Богдановић.

Сличну поруку је имао и Немања.

- Поносан сам што могу да помогнем лекарима, правим херојима који се у првој линији боре са вирусом корона и који спашавају животе. Током свега овога је здравље и безбедност највећи приоритет – јасан је Бјелица.

Путем званичног сајта се огласио и Владе.

- Сви смо скрхани када видимо шта се све дешава широм света. Преко наше фондације ћемо помоћи људима који се боре са овим вирусом. Ана и ја смо захвални на шанси и уз помоћ сународника из Кингса шаљемо респираторе, маске и све што можемо да помогнемо херојима у домовини – закључио је Дивац.