„Надам се да ће Бог да му нађе карту са добрим местом горе на јужној трибини“: Вујошевић са пуно емоција говорио о Тумбасу (ВИДЕО)

Novosti online

субота, 04. 04. 2020. у 18:12

„Надам се да ће Бог да му нађе карту са добрим местом горе на јужној трибини“: Вујошевић са пуно емоција говорио о Тумбасу (ВИДЕО)

Вујошевић и Тумбас

Он је у Партизану пронашао смисао живота, божију милост и то га је одржавало у животу. Био је она врста људи коју Руси зову „њихчи“ – рекао је Вујошевић

Један од најбољих пријатеља преминулог Мише Тумбаса био је Душко Вујошевић, трофејни тренер Партизана. Он је у телефонском разговору за ТВ Партизан причао о њему.

- Ако је неко без икакве примисли и без икаквог остатка волео Партизан то је био Мирослав Гајић. Он је у Партизану пронашао смисао живота, божију милост и то га је одржавало у животу. Био је она врста људи коју Руси зову „њихчи“ – рекао је Вујошевић.

Наставио је у истом даху.

- Човек који га површно гледа види дефекте и неку другу страну, али је он за своју категорију људи био генијалан. Имао је неке духовитости, реакције које су показивале велики степен интелигенције. Мислим да смо сви који волимо Партизан пуно изгубили. Надам се да ће добри Бог да му нађе добру претплатну карту са добрим местом горе на јужној трибини – поручио је Вујошевић.


Коментари (4)

Husa

04.04.2020. 23:12

Bio je 2.januar 1992, turnir u školi Ujedinjene Nacije, igrali smo moj Radnički, Partizan, C. Zvezda i OKK. Stojaković, Palfi, S. Jovanović, Deki Milojević, Vlada Japanac, itd... (naravno i ja). Druga utakmica Radnički - Partizan, kad ono sa tribina, na sav glas... MIŠA! CELU UTAKMICU! Došao nas klince da gleda! Tolika posećenost klubu je za divljenje! Eto, jedna uspomena na pravog, istinskog ljubitelja kluba. Mišo, počivaj u miru.

Radojko

05.04.2020. 13:39

Navijac sam Zvezde, postovanje za coveka koji je iskreno verovao i ideje zajednistva, sloge, postenog nadmetanja. Pocivaj u miru legendo.