Игокеа донирала новац за набавку респиратора болницама у Републици Српској

С. М.

четвртак, 02. 04. 2020. у 14:38

Игокеа донирала новац за набавку респиратора болницама у Републици Српској
Клуб из Александровца уплатио је 50 хиљада конвертибилних марака на рачун Фонда солидарности за посебне намене за санирање последица вируса корона
Кошаркашки клуб “Игокеа” уплатио је 50 хиљада конвертибилних марака на рачун Фонда солидарности за посебне намене за санирање последица вируса корона. Ова донација биће искоришћена за набавку респиратора за неку од здравствених установа у Републици Српској.

Генерални менаџер клуба Игор Додик је истакао да Игокеа на овај начин наставља своју мисију да као спортски колектив друштвено одговорно делује и помаже заједници.

- Када су и спортска такмичења утихнула због пандемије која погађа цели свет, сматрамо да је сада најважније да што је више могуће ојачамо наше здравство како би пацијенти добили што бољу здравствену заштиту у овим ванредним околностима. Зато је наша данашња донација за куповину респиратора искрена порука да нам је солидарност сада најпотребнија - рекао је генерални менаџер КК Игокеа Игор Додик.

Из Игокее посебно наглашавају захвалност здравственим радницима на несебичном залагању да на најбољи могући начин одговоре свакодневним изазовима пред које смо стављени појавом корона вируса. Обећавају да ће наставити да друштвено одговорно делују како би допринели да се тренутно стање превазиђе са што мање нежељених последица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације