Познат је Никола Миротић као човек који воли да помаже другима. Показао је то небројено пута до сада, недавно је подржао и литије у Црној Гори у борби за светиње, а сада је доказао све то на новом примеру.

Наиме, „Мундо Депортиво“ је објавио вест да је после разговора са председником Барселоне Ђозепом Мариом Бертомеуом Миротић променио мишљење и прихватио предлог о смањењу плате од чак 70 одсто.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вирус корона покосио Фенербахче: Четворица ипак заражена, Обрадовић се вратио у Србију

Убрзо се и црногорски кошаркаш, са шпанским пасошем, огласио путем друштвених мрежа коментаром баш на ту вест шпанског листа.

- Није истина. Ни у једном моменту нисам причао са председником о тој теми нити ме је било ко притискао да прихватим. Моја одлука је била да подржим клуб у овако тешком моменту – поручио је Миротић и тако потврдио да је пристао на огромно смањење плата пошто је он тренутно најплаћенији играч у Европи са 5.4 милиона долара годишње.

Услед борбе са вирусом корона спорт је тренутно потпуно стао у свету и у зависности од кретања целе ситуације биће познато да ли ће и како тренутне сезоне бити завршене у разним спортовима...