Делеон: Реално очекивати Звезду и Партизан тек у плеј-офу

Новости онлине

26. 03. 2020. у 12:30

Делеон: Реално очекивати Звезду и Партизан тек у плеј-офу
Директор Kошаркашке Суперлиге Србије Леон Делеон рекао је данас да се нада да неће доћи до потпуног прекида националног првенства због епидемије вируса корона
Директор Kошаркашке Суперлиге Србије Леон Делеон рекао је данас да се нада да неће доћи до потпуног прекида националног првенства због епидемије вируса корона.

"Наравно да размишљам о такмичењу. Ситуација је тешка, морају да се стекну сви услови, пре свега здравствени како би евентуално могли да озбиљно кренемо у реализацију Суперлиге. Надам се да би крајем маја могло да се свеопште стање побољша и да се спорт, а самим тим и кошарка, поново покрене", рекао је Делеон у разговору за МаxБет спорт.

Делеон истиче да је због ситуације са прекидом кошакршких такмичења у Европи и региону сасвим реално очекивати да Црвену звезда и Партизан видимо тек у плеј-офу Суперлиге.

"Свестан сам да сви тренутно гледају када ће почети Евролига, Еврокуп и АБА лига. Сасвим је реално очекивати да Црвену звезду и Партизан видимо тек у плеј-офу домаћег шампионату због термина, а не у првој фази Суперлиге. Остаје да се види и да ли је то изводљиво. Ми смо чекали са терминима и у нормалним околностима, а сада ће тек да буде компликовано. Ипак, умерени сам оптимиста. Верујем да неће доћи до потпуног прекида и да ћемо поново имати шампиона у нормалним околностима", закључио је Делеон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)