Глупост Француза изазвала хаос у свлачионици Јуте: Мичел опростио Гоберу што га је заразио вирусом корона, али је ситуација далеко од савршене

Ђ. С.

уторак, 17. 03. 2020. у 18:05

Глупост Француза изазвала хаос у свлачионици Јуте: Мичел опростио Гоберу што га је заразио вирусом корона, али је ситуација далеко од савршене

Донован Мичел Фото: Танјуг/AP

Срећан сам што смо само нас двојица заражени, а не цела екипа, колико год то чудно звучало - истакао је Мичел

ПОЗИТИВАН тест Рудија Гобера, на вирус корона, покренуо је ланчану реакцију у НБА лиги, и отказао све мечеве до даљег. Међутим, Гобер није угрозио само себе, већ и саиграче, пошто је заражен и Донован Мичел, бек Јуте. Због свега тога, Француз се нашао на удару бројних критичара, који су осудили пре свега лежерно и неодговорно понашање, али изгледа да је Мичел, који је највише погођен јавашлуком француског центра, прешао преко свега и опростио саиграчу.


Гобер је био веома непажљив у свлачионици, дирао је туђе ствари, а он и Мичел су седели један до другог у клупском авиону, па се сумња да је Француз ту пренео саиграчу вирус.


- Требало ми је мало времена да се охладим, али сам прочитао шта је рекао. Драго ми је што је са њим све у реду, и што ја немам никаквих проблема. Срећан сам што смо само нас двојица заражени, а не цела екипа, колико год то чудно звучало - истакао је Мичел алудирајући на Гоберово извињење.


И док је Мичел успео колико-толико да пређе преко свега, извештаји бројних НБА "инсајдера" и новинара који су упућени у дешавања у Јути, кажу да у свлачионици "Џезера" и даље влада незадовољство.


- Биће много тешко да се поправе односи у свлачионици Јуте, не само између Мичела и Гобера, већ и између осталих играча. Влада одређен ниво фрустрације када је у питању Гобер - рекао је Скот Ван Пелт, познати НБА аналитичар, док је Адријан Војнаровски додао да је срећа то што играчи Јуте не морају да се састану и играју заједно.


ПЛАКАО САМ

ОДМАХ пошто се сазнало да Гобер има вирус, тестирано је свих 58 чланова Јуте који су били на путовању у Оклахому, а Мичел је тест на ковид-19 описао као врло неугодну ствар, кроз коју је прошао веома емотивно.

- Тестирали су нас тако што су узели брис из грла. То је било вероватно најнеугоднијих 15 секунди мог живота, на крају сам и заплакао, сузе су ми ишле низ образе саме од себе - сликовито је описао Мичел тест.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације