Лепе вести за навијаче Партизана: Мозли у црно-белом још три године

Novosti online

21. 02. 2020. у 20:25

Лепе вести за навијаче Партизана: Мозли у црно-белом још три године

Вилијам Мозли фото: Д. Стјепановић

Што се тиче осталих играча, стручни штаб ће радити на томе и правити пројекцију за следећу сезону. На нама је да створимо буџет и услове – каже Остоја Мијаиловић
Најављивали су из Партизана претходних месеци продужетак сарадње са Вилом Мозлијем, а после малог затишја, две стране су у петак постигле договор према којем ће амерички центар носити црно-бели дрес још три сезоне.

Ову информацију потврдио је председник клуба из Хумске Остоја Мијаиловић, током емисије на клупској телевизији, одговарајући на питања навијача.

- Сви знамо колико се цени Мозлијево залагање, он је данас продужио сарадњу са клубом на још три године. Што се тиче осталих играча, стручни штаб ће радити на томе и правити пројекцију за следећу сезону. На нама је да створимо буџет и услове - рекао је председник Партизана за клупску телевизију.

Мијаиловић је дао објашњење и за велики број странаца у црно-белом тиму ове сезоне.

- Квалитетни домаћи играчи су увек скупљи него страни играчи. Понекад и претплатимо домаће играче само да бисмо их имали јер потписивање зависи понекад само од понуде на тржишту.

Партизан је недавно промовисао Брајана Анголу, као појачање за завршницу АБА лиге.

- Увек постоје питања кад се доводе играчи на крају сезоне, али нико није знао да ли ће Реџи Рединг да се повреди. Нисмо знали када ће се појавити играч квалитетан и адекватан за упражњену позицију. Чека нас велика борба у полуфиналу АБА лиге, а ако прођемо, и у финалу и то је било преко потребно – казао је Мијаиловић, уз деманти информације да је буџет црно-белих ове сезоне око девет милиона евра.

Први човек клуба из Хумске је показао папир на коме тврди да стоје јасне бројке - 6.281.000 евра.
- Овај пројектовани буџет ће се вероватно мало пробити, али је њиме обухваћено и враћање дуга за ову годину што је нешто око 700.000 евра. Такође на овом папиру и пише да смо на основу споразума за прошлу и ову годину вратили милион и 464.000 евра по старим обавезама из 2010. и 2011. године - каже Мијаиловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације