Српски центар Никола Јокић други пут узастопно нашао се на Ол стар мечу НБА лиге. У ноћи између недеље и понедељка, на 69. сусрету свих звезда најјаче лиге на свету, који је ове године одржан у Чикагу, Јокић није остварио запаженији учинак на паркету, али га то није спречило да “заблиста” на конференцији за медије после меча.

- Заиста сам уживао, уживао сам прошле године, такође и сада. Уживао сам у момету и томе што сам са овим момцима. Погодио сам два пута, толико сам срећан. Одузели су ми МВП титулу, али нема везе, биће следеће године. Сада треба да се одморимо и сезона се наставља – рекао је Јокић и измамио осмехе присутних новинара.

Иако је постигао само 5 поена, за 12 минута на паркету, Јокићева тројка била је један од важнијих момената у мечу у којем је Лебронов тим, чији је Никола био део, славио 157:155.

- Знам, ја сам променио све - наставио је Јокић са шалама, а затим је описао и необичну прославу, „свирање” електричне гитаре.

- Не знам, хтео сам да направим нешто глупо и мислим да сам то урадио - рекао је Јокић, додавши да би му било драже да је у одлучујућим моментима меча био на паркету.

- Није ми било тешко што сам на клупи, јер нисмо изгубили, али волим да будем у таквим моментима на паркету - рекао је Јокић, који је нагласио и да му се допада нови формат Ол-стар утакмице.

- Мислим да је бољи, јер када се игра у свакој четвртини посебно, већи је такмичарски набој - закључио је Јокић.