Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је после победе на Борцем да је очекивао још тежу утакмицу јер је знао у ком је стању његова "војска" и колико су су се трудили у задњих месец дана.

- Борац је врло озбиљна екипа. Играли су боље него ми. На крају смо добили, али је то само резултат ништа друго. Спасили смо се. Све смо наопако направили. Нисам задовољан, али нема времена. Морамо да идемо даље - изјавио је Тринкијери на конференцији за медије.

Он је истакао да Партизан сутра игра тешку утакмицу и да мора наћи енергију за ту утакмицу.

- Мораће Леброн доћи само за утакмицу. Бирчевић је сад ишао на снимање. Не знам, сумњам да ће доћи - рекао је Тринкијери.

Играч Партизана Никола Јанковић рекао је да су их играчи Борца "добро намучили" и да се ради о квалитетној екипи која је одрадила добар посао.

- Сутра против ФМП-а неће нам бити нимало лако. ФМП је јако незгодна екипа, добили су два појачања и то им је "ветар у леђа". Мислим да ће енергија сутра пресудити. Играли смо и ми и они данас тако да смо подједнако уморни - изјавио је Јанковић.

Тренер Борца Марко Мариновић рекао је не може бити задовољан јер трећу годину заредом Борац губи меч у четвртини финала.

- Ми једноставно нисмо у ситуацији да можемо да играмо на оволико фронтова. За нас је ово било превелико оптерећење. Екипе Партизана и Звезде имају најмање по 18 играча на располагању, а ми највише по 10, осам. Не тражим алиби, али је много тешко, јер
имамо густ распоред и имамо малтене исти број утакмица као Партизан и Звезда - навео је Мариновић.

Играч Борца Никола Кочовић истакао је на конференцији за медије да је Партизан у овом тренутку квалитетнија екипа и пре свега физички јача.

- На крају смо имали пад концентрације, нисмо користили фаулове најбоље што смо могли. Све у свему можемо да будемо задовољни овом утакмицом - подвукао је Кочовић.