Ванеса је УНИШТЕНА, не може да изговори реченицу без плакања: Пријатељи ПРВИ ПУТ после несреће откривају у каквом је стању Кобијева супруга

Novosti online

28. 01. 2020. у 19:59

Ванеса је УНИШТЕНА, не може да изговори реченицу без плакања: Пријатељи ПРВИ ПУТ после несреће откривају у каквом је стању Кобијева супруга

EPA-EFELARRY WSMITH

Ванеса Брајант још увек је у шоку после губитка свог супруга Кобија и ћерке Ђијане у трагичној несрећи хеликоптера 26. јануара у Калабасасу у Калифорнији
Ванеса Брајант још увек је у шоку после губитка свог супруга Кобија и ћерке Ђијане у трагичној несрећи хеликоптера 26. јануара у Калабасасу у Калифорнији.

Док фанови и даље жале због смрти Кобија Брајанта и његове тринаестогодишње ћерке Гиги, многи изражавају своје најискреније саучешће удовици, која се удала за икону НБА у априлу 2001., када је био тек 22 и имала је 18 година.

„Ово је изузетно тешко и трагично време за Ванесу и читаву породицу“, прича један извор близак породици за "PEOPLE". - Ћерке Наталија (17) Бијанку (3) и Капри (7 месеци).

Још један извор каже да је Ванеса, како се и очекивало, "уништена".

„Тешко је да их држи све заједно“, каже инсајдер. „Не може да заврши реченицу без плакања. Али она се веома труди да буде ослонац ћеркама. Сада мора да буде јака. "

„Наравно, за овакву несрећу  никада не можете бити спремни. Упркос успонима и падовима, Ванеса и Коби, били су сродне душе. Сада, у овим тешким данима, поред Ванесе су људи који је воле и који су волели њеног покојног супруга. Ослања се на своју веру, али она ће за овим губитком сигурно дуго жалити, рекао је извор.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Duša

28.01.2020. 22:40

Strašno:nemam reči utehe. Jako mi je žao, žene i dece. Koja su imali oca solidarno za siromahe. Toliko jednostavnog za primer sledećim generacijama. Njegova će djeca biti ponosna na postojanje svoga oca. Iskreno saučešće porodici.

Branislava

29.01.2020. 17:40

@Raca - Kakav bezobrazluk i bezosecajnost, covek je covek bez obzira na to da li je crn ili beo ili bogat i siromah....sramota

Maja

29.01.2020. 11:58

@Kostadin - O, bože kakvo bezosećajno komentarisanje nečije tuge. Žena je većživela kao kraljica, a od ovog trenutka za porodicu kreće pakao.

Ccc

29.01.2020. 10:06

Kad vidim neke komentare postane mi jasno što smo tu gde jesmo i što nas svi mrze. Komentari tipa sad će da troši pare itd. su neumesni jer je žena pored muža izgubila dete!!! Postoji nešto što sve pare ovog sveta ne mogu da plate, a to je dečiji život! Podlaci stidite se!