Велика трагедија је потресла свет. Коби Брајант, његова ћерка Ћијана (13) и још седморо људи је погинуло у хеликоптерској несрећи у Калифорнији.


На друштвеним мрежама се појавио снимак из једне емисије у којој је легендарни ас објашњавао због чега се одлучио да набави хеликоптер.


- Саобраћај је био све гори. Дешавало се да пропустим школску преставу своје деце. Морао сам да нађем начин да тренирам, да се фокусирам на рад, али да не пропуштам време са породицом. Тада сам почео да гледам хеликоптере, пошто сам могао да стигнем да одем и да се вратим за 15 минута - причао је Брајант.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Кобијев опроштај од игре под обручима тера сузе на очи: Драга кошарко, волећу те заувек (ВИДЕО)


Нагласио је да му није падало на памет да те обавезе пребаци на жену.


- Рутина ми је била иста. Рано буђење, деца у школу, па лет до дворане на тренинге, где радим као луд, додатни рад, све што треба. Онда повратак кући, улазак у ауто, одлазак по децу. Супруга Ванеса ми је говорила да ће она ићи по њих, али нисам то желео. Имамо толико гостовања, честих путовања, све мање их виђам. Сваку шансу сам користио да будемо заједно, макар то било и тих двадесетак минута у колима - говорио је Брајант.