Познате све жртве у Брајантовом хеликоптеру: Са Кобијем и Ђијаном страдали њена саиграчица, отац и мајка... (ФОТО)

Новости онлине

27. 01. 2020. у 08:51

Познате све жртве у Брајантовом хеликоптеру: Са Кобијем и Ђијаном страдали њена саиграчица, отац и мајка... (ФОТО)

Џон Алтобели са породицом

Међу жртвама пада авиона још је део друге породице, бејзбол тренер Џон Алтобели (56), његова супруга Кери и кћерка Алиса

Легендарни бивши НБА кошаркаш Коби Брајант (41) и његова ћерка Ђијана погинули су у недељу пре подне у хеликоптерској несрећи у Калабасасу, у Калифорнији.

Они су кренули у 9:06 ујутру из Оранџ каунтија, односно са хелиодрома Џон Вејн. Прелетели су скоро целу ширину Лос Анђелес каунта и у 10 часова хелихоптер се срушио у месту Калабасас. Прешли су пут од 10 миља.

Међу жртвама пада авиона још је део друге породице, бејзбол тренер Џон Алтобели (56), његова супруга Кери и кћерка Алиса, која је требала да игра на турниру као и Кобијевакћерка, потврдио је Џонов брат за СНН. Биле су саиграчице у академији Мамба.

Погинула је и женски кошаркашки тренер Кристина Мозер која је радила у једној приватној основној школи у округу Оранџ, млада кошаркашица Пејтон и њена мајка Сара Честер, као и пилот Ара Зобајан

Џон Алтобел ирадио је као тренер 28 година, а прошле сезоне га је амерички савез бејзболских тренера прогласио за тренера године.

- Поменуо ми је у суботу да ће летети с Брајантом на кошаркашки турнир. Радовали смо се уторку са сјајном групом деце- рекао је Алтобелијев помоћник Рон Ла Руфа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

licemerje

27.01.2020. 11:02

Šta kaže Greta Tinberg što na trening lete helikopterom i zagađuju planetu? A da, na njih se to ne odnosi, oni su zvezde kao i holivudske s kojima se fotka a koji imaju privatne avione s kojima isu na večeru. Zagađivači smo mi ostali na planeti i Tramp.

Niko

27.01.2020. 13:26

Ta devojka greta je iz neke bogate poridice i lupeta ko maksim po diviziji... Kako ona putuje konjskim kolima ili na magarcu, da i oni zagudjuju.. povremeno kakaju ili prde ali i ona takodje