Брак Ванесе и Кобија Брајанта није увек био тако бајан: 4 ћерке и љубав која траје 20 година

Novosti online

27. 01. 2020. у 01:31

Брак Ванесе и Кобија Брајанта није увек био тако бајан: 4 ћерке и љубав која траје 20 година

Фото: Инстаграм

Иако ниједна породица није савршена, захваљујући обостраном труду њега и супруге Ванесе, њихова је заиста тежила ка савршенств
Легендарни кошаркаш Коби Брајант, који је трагично изгубио живот у хеликоптерској несрећи, осим историјског успеха у каријери, био је остварен породични човек. Иако ниједна породица није савршена, захваљујући обостраном труду њега и супруге Ванесе, њихова је заиста тежила ка савршенству.

Како су се Коби и Ванеса упознали?

Своју супругу упознао је када је имала само 18 година, а он 21. Ванеса Корнехо Убриета је рођена у Хантингтон Бичу у Калифорнији, а родитељи су јој пореклом из Мексика. Ипак, цео живот носила је презиме свог очуха Стивена Лејна.
Кобија је упознала на снимању једног музичког спота, а како је он увек истицао, била је то љубав на први поглед. Недуго пошто су почели да се забављају и само годину дана касније венчали.

Занимљиво је да Кобијеви родитељи нису били тако импресионирани његовим избором, сматрајући да је Ванеса превише млада за брак, па су тражили од ње да потпише предбрачни уговор. Коби то никада није дозволио.

Прву ћерку Наталију добили су 2003. године а Ђиана, која је трагично погинула у истој несрећи са оцем, родила се три године касније. Коначно, до рођења друге унуке, смекшали су и Кобијеви родитељи.

Пре само две године добили су трећу ћерку Бјанку, а прошле године у јуну пожелели су добродошлицу и четврој ћерки Капри.

Љубав је превазилазила препреке

Колико је њихова љубав била снажна сведочи и чињеница да је Ванеса стала Кобију на страну и бранила га пред светом када је био оптужен за силовање деветнаестогодишњакиње 2003. године у једном хотелу у Колораду. Случај је одбачен након што је радница хотела одбила да сведочи. Упркос томе, Коби се тада суочио са светом појавивши се на конференцији за новинаре заједно са својом супругом. Амерички медији су тада спекулисали да је Ванеса на то пристала након што јој је купио дијамантски прстен.

Чињеница је да им током двадесетогодишњег брака нису увек цветале руже. Године 2005. Ванеса је имала ванматеричну трудноћу након које је побацила. Десет година касније Коби је проговорио о трагичном губитку, кривећи себе, иако никада није јасно прецизирао зашто.

- То је нешто са чим ћу живети довека. Истина је да се то догодило због мене. Ја се са тим морам носити – рекао је за „Њујорк Дејли Њуз“ кривећи стрес и превелика очекивања за побачај.


Захтев за развод, па још двоје деце

Ванеса је чак поднела захтев за развод 2011. године наводећи као разлог „непомирљиве разлике“. Иако су потписали папире, убрзо су успели да пронађу заједнички језик и помирили се.

Како воле да кажу њихови пријатељи, међу њима је било много више љубави него што двоје људи могу да поднесу, а њихова деца су најбољи доказ за те тврдње.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Jasa Grobarov

27.01.2020. 13:23

Kobe iz respekta zvani Kobac, bio je nezaustavljiv na terenu.. Vrsni kosgeter