Нико у Калифорнији не може да верује да је Коби Брајант ушао у хеликоптер по оваквом времену: Сплићанка која живи близу места пада ОТКРИВА кривца несреће

Novosti online

27. 01. 2020. у 01:23

Нико у Калифорнији не може да верује да је Коби Брајант ушао у хеликоптер по оваквом времену: Сплићанка која живи близу места пада ОТКРИВА кривца несреће
Калабасас, градић на чијем је подручју пао хеликоптер у којему је био Брајант, је градић од око 25 хиљада становника и то претежно оних имућнијих
Иако још нико не може са сигурношћу рећи који је узрок пада хеликоптера у којему су погинули прослављени кошаркаш Коби Брајант и његова 13-годишња кћи, постоји велика сумња да ја кривац за несрећу магла.

- Нико у Калифорнији не може веровати да је Коби Брајант по оваквом времену ушао у хеликоптер. Наиме, већ неколико дана је на том подручју Калифорније густа магла, која је редован призор сваког јутра. Дословно се магла може "резати" ножем. Због тога већ два-три дана на ЛАX (главни аеродром у Лос Ангелесу) касне авиони. Према ономе што се засад може чути, претпоставке су да су због магле ударили у брдо - казује нам Маја Виличић из Лос Ангелеса, Сплићанка која већ више од 20 година живи и ради у САД-у.

Маја, за америчке прилике, живи врло близу места погибије Кобија Брајанта.

- Живим неких 20-так километара од места несреће или неких 20-так минута вожње аутомобилом. Ево управо док сада ми причамо (вечерас око 22.30 сати по српском времену) ја управо шетам и свугга је око мене магла. С обронака на којима се сада налазим, уопште се не види котлине, таква је магла - каже Маја.

Иначе, Калабасас, градић на чијем је подручју пао хеликоптер у којему је био Брајант, је градић од око 25 хиљада становника и то претежно оних имућнијих.

- Ту живе богати Америкаци, а подручје града се налази између Малибуа и Санта Монике. Подручје Калабасаса врло је брдовито и вероватно је хеликоптер ударио у брдо, које пилот очигледно није видео због магле. Страшна трагедија. Коби Брајант био је једна од легенди Лос Ангелеса и засигурно није заслужио да овако оконча свој живот - рекла је Маја Виличић.

(Слободна Далмација.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)