Кошаркашки клуб Партизан ће утакмице против Задра и Дарушафаке, због заузетости „Штаркарене“, играти у хали "Александар Николић", а продаја улазница зате мечеве почиње у среду, саопштили су црно-бели.


Црно-бели ће 25. јануара дочекати Задар у АБА лиги, док ће четири дана касније угостити Дарушафаку у Топ 16 фази Еврокупа.


Како је навео Партизан, продаја појединачних улазница за обе утакмице почиње у среду, а због великог броја претплатних карата у продаји ће бити ограничени контигент улазница за трибине и партер.


Цена улазница за трибине за меч против Задра је 300, а за партер 500 динара, док ће навијачи црно-белих за утакмицу против Дарушафаке морати да одвоје 900, односно 1.500 динара.


Партизан је навео да ће половина прихода од продаје улазница за меч против Задра бити усмерена Фондацији "Сви за Космет", као помоћ Народним кухињама на Косову и Метохији.


Улазнице за оба меча ће се продавати у Тикетлајну на Новом Београду, као и на дан утакмица на благајнама хале "Александар Николић".


Партизан је апеловао на своје навијаче да поштују прописе Еворлиге и АБА лиге у вези са организацијом утакмице и понашањем на трибинама. Забрањено је седење на степеницама како би сви пролази били проходни и кажњиво је непримерено скандирање, истицање парола или симбола који на било који начин подстичу на нетрпељивост. Такође, забрањено је и убацивање било каквих предмета у терен и коришћење пиротехничких средстава.


Партизан је навео да је ове године плаћао високе казне и да тај новац клуб може уложити у корисније сврхе.