Никоме у Црвеној звезди није пријатно после другог узастопног евролигашког пораза у београдској “Штарк арени”. После Жалгириса, црвено-бели су доживели неуспех и против Албе, која је после продужетка славила 95:84.

Центар српског и регионалног шампиона Владимир Штмац је после меча имао јасну поруку за све оне који у халу долазе да вређају играче.

- Захвалио бих се људима који су дошли да нас подрже и што су били уз нас. Желео бих исто да кажем, ти људи што су дошли да псују... Ја знам да је тешко, нико не воли да губи, поготово не ми играчи. Али, не треба нико да нас псује, поготово не породицу. Ја први то нећу да пустим и имаћу проблема са сваким ко то покуша да уради.

Искусни центар, који трећи пут у каријери носи дрес Звезде, није се на томе зауставио.

- То нека знају сви, а ако ти који неће да гледају, не причам о свима, свака част људима који су бодрили до задњег тренутка, али ови што ће да псују? Немојте да долазите у халу. Исто је тако када победимо, све је океј, а када се изгуби ајде сви да скачемо... Сви ми дајемо срце за Звезду, нама је најтеже и сада још требају да нам скачу по глави. То није у реду, али хвала свим осталима што су дошли да подрже - рекао је Штимац.