Тренер кошаркаша Албе Аито Гарсија рекао је после вечерашње победе да га изузетно радује други узастопни успех на гостовању, као и да је задовољан издањем свог тима.

"Срећан сам због победе. Боље смо играли у другом полувремену него у првом, ритам није био на нашој страни. Лоше играли у одбрани, тројке смо лоше шутирали, али смо све то исправили у другом делу", рекао је Гарсија новинарима после меча.

Упитан да ли је изненађен с две везане победе свог тима, Гарсија је казао да није ниједног тренутка размишљао да ли ће његов тим тријумфовати, већ да ли ће играти добро.

"Било ми је битно да играмо добру одбрану, а када имамо такву енергију у одбрани, на другој страни ће доћи и добра игра, али и шут, који је вечерас био пресудан", казао је он.

Алба је вечерас у Београду после продужетка победила Црвену звезду са 94:85 у 20. колу Евролиге.

"Почели смо Евролигу добро, али смо потом имали много проблема с повредама. У тим тренуцима с алтернативним играчима смо исто играли добро, али нисмо побеђивали, а сада и побеђујемо, надам се да ћемо наставити том узлазном путањом", рекао је Гарсија.

На питање о повреди Стефана Пена, Гарсија је казао да опоравак иде добро, као и да је почео да тренира, али још увек без контакта.