Далас је у гостима савладао Сакраменто Кингсе са 127:123, а Лука Дончић је и овог пута предводио екипу до победе. Словеначки репрезентативац из редова Маверикса уписао је 20. трипл-дабл ове сезоне: 25 поена (8-18 из игре, 0-5 за три), 15 скокова и 17 асистенција и тако постао најмлађи играч у историји НБА који је у једном мечу имао минимум 20 поена и по 15 скокова и асистенција. Пре Дончића, ово је ове сезоне постигао Грк Јанис Адетокумбо.


Далас су повео на стару, Кингси су успевали да се одржавају и буду у егалу прво полувреме. Међутим, екипа из Тексаса није дозволила да им пробадне шанса, нарочито када имају расположеног Дончића у тиму.

Немања Бјелица је опет имао одличну партију, али је остатак тима Кингса није искористио у виду давања подршке и путу до славља. Српски репрезентативац је уписао нови дабл-дабл учинак од 11 поена и 12 скокова. У Сакраменту је било и бољих од њега, али ни то им није помогло да одбране свој терен. Деарон Фокс је имао 27 поена и 12 асистенција, док су Харисон Барнс и Бади Хилд имали по 25 поена.