Партије које је од почетка сезоне Лука Дончић приказивао на паркетима НБА лиге, навеле су многе да говоре о томе како је млади Словенац најбољи двадесетогодишњак који је играо у НБА лиги. Ипак, с том констатацијом се не слаже познати амерички репер Снуп Дог, кога Дончић, очигледно, није импресионирао.

- Кажу да је Лука Дончић најбољи двадесетогодишњак који је играо у лиги. То је је*ена лаж. Он је добар, али није најбољи двадесетогодишњак који је играо у је*еној НБА лиги – рекао је познати репер, који се огласио током утакмице Даласа и ЛА Лејкерса, који су “језерџије” прилично лако решили у своју корист и то у гостима (129:114).

Тим из ЛА је до тријумфа предводио Леброн Џејмс са 35 поена, 16 скокова и седам асистенција, што је Снуп Дог искористио да каже како Дончић не може да се сврста у исту раван с “краљем”.

- Немојте показвати такво непоштовање према Мелоуну, Брајанту, Џејмсу, Гарнету, који су с 20 година били страшни у лиги која је била тада много јача. Ова лига је сада „мекана“ и Дончић опет не може ништа, тренутно их разваљујемо у Даласу. Чуј, он је најбољи двадесетогодишњак свих времена, можда у Европи, али не у НБА лиги. Добар је, али није најбољи којег сам видео, а дуго пратим кошарку - поручио је Снуп Дог.