Кошаркашки клуб Партизан саопштио је данас да ће помоћи ватерполо екипи црно-белих обезбеђивањем мазута за загревање базена.

"Ватерполо клуб Партизан, као најтрофејнији колектив не само нашег спортског друштва, већ целе Србије, налази се у тешкој финансијској ситуацији. Кошаркашки клуб, као део исте фамилије, жели да помогне наследницима славних асова који су пронели славу и црно-беле породице и наше земље", наводи се у саопштењу објављеном на сајту КК Партизан.

Председник кошаркашког клуба Партизан је потписао саопштење у ком је изражена нада да ће подстаћи и остале који могу да помогну "бастиону српског ватерпола".

"Преузимамо на себе да обезбедимо мазут за загревање базена у противвредности од милион динара. На тај начин, желимо да нашим ватерполистима обезбедимо макар минимум основних средстава за неометано тренирање. Жеља нам је да помогнемо и подстакнемо друге, а не да се сврставамо на било чију страну у сукобима, који на жалост, потресају један део наше породице, јер Партизан је изнад свих нас", навео је Мијаиловић.