Тренер Денвера хвалио Србина и критиковао новинара: Не прекидај ме док причам о Николи Јокићу

Танјуг

15. 12. 2019. у 16:05

Тренер Денвера хвалио Србина и критиковао новинара: Не прекидај ме док причам о Николи Јокићу
Малон је говорио да Јокић ради напорно и да долази у сјајну физичку форму, када га је један од новинара прекинуо подпитањем, на шта је Малон одговорио да га не прекида

Тренер НБА клуба Денвер Нагетс Мајкл Малон рекао је новинару након утакмице са Оклахомом да га не прекида док прича о српском кошаркашу Николи Јокићу који игра за тај клуб.

Малон је говорио да Јокић ради напорно и да долази у сјајну физичку форму, када га је један од новинара прекинуо подпитањем, на шта је Малон одговорио да га не прекида.

"Не прекидај ме, причам о томе колико је Никола био брз! Пет година је прошло, а до сада никада нисам рекао ''брз'' и ''Никола'' у истој реченици! Не, стварно, баш је деловао... брзо!", рекао је Малон, преноси Блиц.

Денвер је победио Оклахому са 110:102, а на утакмици Јокић је имао запажену улогу у којој је остварио трипл-дабл којим је избио на 11. место "вечне НБА листе" по таквим учинцима.

"Још увек се питам шта није у реду с њим! Био је сјајан овога пута. Трипл дабл са 14 скокова и 12 асистенција... Сви ће сада рећи ''Ето, вратио се, поново додаје лопту'', али мислим да је много важније од тога је да ће Никола увек добро да додаје другима. А ако једну ствар знам о Николи јесте да ако има лопту, он ће с њом урадити праву ствар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације