КК Партизан НИС овог лета организује кошаркашки камп у феноменалним климатским и смештајним условима које нуде Крупањ и Спа Хотел “Гранд”.

Од 22. до 29. јула, на великом броју отворених и затворених терена, црно-бели дечаци ће тренирати и стицати кошаркашко знање од тренера Партизана, баш као и од бројних гостију који су писали историју најтрофејнијег српског кошаркашког клуба и клуба који је из Европе дао највише НБА играча.

Крупањ се налази на свега 135 километара од Београда, у Мачванском округу, а због чистог планинског ваздуха има све одлике ваздушне бање.

Полазницима кампа на располагању ће бити смештајни капацитети потпуно реновираног Спа Хотел “Гранд”, велики број отворених терена за кошарку, кошаркашка дворана, трим стаза, отворени базен, баш као и Спа центар са затвореним базеном, ђакузијем, парним купатилом, сауном и собом за масажу.

Поред врхунских тренера који ће са полазницима кампа радити на побољшању њихових кошаркашких вештина, КК Партизан НИС је за све полазнике кампа обезбедио стручан надзор лекара, физиотерапеута, баш као и рад са кондиционим тренерима у циљу побољшања моторичких и физичких способности.

Уз квалитетан рад, полазнике кампа очекује доста забавног садржаја, разна такмичења и екукативне радионице. Ценакампа за све полазнике износи 36.000 динара, а може се платити у 6 рата, односно до поласка на камп.