Ако није Бјелица, јесте Богдановић: Нова победа Сакрамента шутом у задњи час (ВИДЕО)

Новости онлине

12. 12. 2019. у 08:20

Ако није Бјелица, јесте Богдановић: Нова победа Сакрамента шутом у задњи час (ВИДЕО)

Богдан Богдановић AP Photo/Rich Pedroncelli

Гости су водили 17 секунди пре краја са 91:93, а онда је последњи напад испланиран на Богдановића

Богдан Богдановић је, овог пута, јунак Сакрамента. Како је његов саиграч, земљак и саборац Немања Бјелица срушио Хјустон, тако је бек Кингса утишао Окалахому – тројком у задњој секунди меча за тријумф од 94:93.


Овог пута славило се на домаћем терену, после драме у задњим секундама меча. Гости су водили 17 секунди пре краја са 91:93, а онда је последњи напад испланиран на Богдановића. Он је добио лопту изван линије шута за три поена, упутио је ка кошу противника и она је кроз обруч прошла без дилеме. Играчи Оклахоме су морали само да се помире са судбином јер за преостали секунд нису имали решење.


Богдан је за 30 минута на терену постигао 17 поена и три скока, док је Немања Бјелица и овог пута био добар за 22 минута – 10 поена и пет скокова. Бади Хилд је убацио 23 поена и тако био најефикаснији појединац Сакрамента.


У тиму Окалхоме, која је водила већим делом меча, најбољи био је Денис Шродер са 17, односно Абдел Надер са 15 поена. Данило Галинари и Шаи Александер су дали по 14, док је Стив Адамс имао дабл-дабл учинак од 12 поена и 11 скокова.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације