Тринкијери: Солидно, али немате шансу да победите са 21 изгубљеном лоптом

Бета

11. 12. 2019. у 22:50

Тринкијери: Солидно, али немате шансу да победите са 21 изгубљеном лоптом

Андреа Тринкијери

Тренер Партизана Андреа Тринкијери честитао је Локомотиви на данашњој победи и изјавио да је кључ пораза 21 изгубљена лопта његових кошаркаша

Тренер Партизана Андреа Тринкијери честитао је Локомотиви на данашњој победи и изјавио да је кључ пораза 21 изгубљена лопта његових кошаркаша.

"Честитке Локомотиви. Мислим да је прича утакмице врло једноставна. Дошли смо овде, имали лошу прву четвртину, потом се прилагодили. Одиграли смо изузетно солидну утакмицу и изградили прилику да победимо, али када имате 21 изгубљену лопту на гостовању против тима оволиког квалитета, онда немате шансу да победите", рекао је Триникијери после утакмице у Краснодару.

Партизан је поражен од Локомотиве у гостима са 83:76 у претпоследњем колу прве фазе Еврокупа.

"Кошарка је игра грешака, ми смо их правили, Локомотива их је правила, али у другој, трећој и четвртој четвртини смо играли утакмицу коју смо желели и контролисали врло добро у одбрани. Имали смо проблеме у првом полувремену са скоком, решили смо те проблеме, имали су само један офанзивни скок у другом полувремену. Ипак, једноставно, када играте одбрану и у нападу 21 пут изгубите лопту, немате шансе и то је био кључ утакмице", казао је Тринкијери.

Кошаркаш црно-белих Стефан Бирчевић оценио је да је његова екипа играла солидно.

"Мислим да смо играли солидну утакмицу, али они су сјајан тим, можда један од најбољих у овом такмичењу. Одиграли су са много енергије, мислим да је то због тога што су променили тренера и да је то нормална реакција на промену. Имали смо шансу да победимо, али смо изгубили у последњих минут-два, нисмо имали ни среће овог пута", рекао је Бирчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације