Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је његова екипа заслужено победила Мега Бемкас, али да је очекивао другачију утакмицу.

- Очекивао сам комплетно другачију утакмицу, мање поена и мало тврђу, другачију. Веома лоше смо почели утакмицу у одбрани, нисмо били довољно концентрисани да додајемо два пута заредом лопту између наших играча и игра је била комплетно другачија. Били смо лоши првих 20 минута, у других 20 минута играли смо мало боље одбрану, покрили мало боље кош, мало боље скакали и мислим да смо заслужили да добијемо утакмицу - рекао је Тринкијери новинарима у Хали спортова "Ранко Жеравица".

Партизан је вечерас као гост победио Мега Бемакс 98:77, у утакмици 10. кола АБА лиге. Тренер Меге Дејан Милојевић рекао је да је Партизан заслужено победио, али да је нереална разлика којом је његова екипа изгубила.

- Честитам Партизану на заслуженој победи, заиста је штета што се утакмица не игра 30 минута, можда бисмо имали неке шансе, овако је 40. Одиграли смо јако лоше четврту четвртину, мислим да је нереална разлика. Три четвртине смо били прилично добри, међутим, да би Мега добила Партизан, Партизан мора да игра изузетно лоше, а Мега изузетно добро. Данас је Партизан имао сјајан шутерски дан, убацили су свашта и због тога су славили - навео је он.

- Идемо даље, дижемо се, дижемо форму, пробаћемо у наредних пар утакмица да забележимо победе које би нам значиле за опстанак. На почетку смо били храбри, зато смо били 30 минута у егалу. Одлучно смо шутирали, храбро. Партизан је покушао да провоцира шут у првом полувремену, ми смо шутирали одлично и погодили те шутеве. Да би се добио Партизан мора да се игра 40 минута, а не 30 - додао је Милојевић.

Новинаре је занимало да прокоментарише наводе да га је селектор репрезентације Игор Кокошков изабрао за помоћника.

- Не желим да коментаришем док то не буде званично престављање и све - навео је Милојевић.

Упитан о скандирању навијача Партизана, Милојевић је рекао да је поносан на све што је урадио у Партизану и да му је драго што навијачи то и даље цене.