Партизан објаснио због чега није имао представника на састанку радне групе АБА лиге

Novosti online

04. 12. 2019. у 17:13

Партизан објаснио због чега није имао представника на састанку радне групе АБА лиге
Поштујући радну групу као тело које је овлашћено од стране Скупштине да спроведе селекцију менаџмента АБА лиге, клуб није желео да на састанак долази било ко осим председника
Убрзо пошто је Црвене звезда, путем саопштења, обавестила јавност да опозвала свог представника са састанка радне групе АБА лиге, која је требало да се упозна са кандидатима за места у менаџменту регионалног такмичења, због непојављивања представника Партизана, уследио је одговор клуба из Хумске.

Саопштење црно-белих преносимо у целости.

- КК Партизан НИС је још 21.11. у 15 часова и 13 минута обавестио председника АБА ј.т.д. лиге и све чланове радне групе да је председник Остоја Мијаиловић у могућности да буде присутан на састанку у предложеном термину 25.11. Председник црно-белих, због одласка на службени пут није био у могућности да присуствује састанку заказаном за 04.12.

Након потврде да председник може присуствовати 25.11. од стране лиге никада није добијен одговор, већ је само заказан састанак за 04.12.

Поштујући радну групу као тело које је овлашћено од стране Скупштине да спроведе селекцију менаџмента АБА лиге, клуб није желео да на састанак долази било ко осим председника – стоји у саопштењу црно-белих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

I?

05.12.2019. 02:09

Što ih niste obavestili da nije u mogućnosti za taj drugi datum i da neće niko drugi doći? To je trebalo da budu neke igrice u stilu eto oni bez nas donose odluke i da onda zakukate celom svetu?