Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је данас да је његова екипа у тешкој ситуацији, али да верује да ће успети да се "подигне" и забележи победу у Лакташима.

- У недељу гостујемо Игокеи која је тренутно један од ривала у борби за опстанак. Имају квалитетну и искусну екипу и сигурно је да као и ми желе што пре да изађу из серије пораза. Свесни смо значаја меча и потребно је да у исти уђемо концентрисани и са потребном енергијом. Падови у игри су нас коштали пуно у претходним мечевима, потребно је да их смањимо на најмању могућу меру - рекао је Милојевић.

Кошаркаши Меге сутра гостују Игокеи у утакмци деветог кола АБА лиге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бајић пред Мегу: Морамо да искористимо осцилације које они имају

Обе екипе су у досадашњем току регионалног такмичења забележиле по једну победу, па ће дуел у Лакташима имати и велики резултатски значај у борби за опстанак у АБА лиги.

- У тешкој смо ситуацији, али верујем у моје играче и да ћемо успети да се подигнемо и забележимо победу која би нам пуно значила - навео је тренер Меге.

Кошаркаш Андрија Марјановић рекао је да верује да ће његова екипа доказати да тренутни скор није реална слика Меге.

- У овом колу нас очекује јако битно гостовање Игокеи која је без сумње јако квалитетна нападачка екипа. Млада смо екипа и мислим да пре свега одбраном и добром енергијом можемо доћи до позитивног резултата и поправити позицију на табели. Мислим да тренутни скор није реална слика наше екипе и верујем да ћемо то доказати - рекао је Марјановић

Утакмица Игокеа - Мега Бемакс игра се сутра од 12.00 у Спортској хали Лакташи.