Тренер кошаркаша Игокее Драган Бајић рекао је данас да његова екипа мора да искористи осцилације Мега Бемакса ако жели победу у предстојећем мечу АБА лиге.

"Очекује нас утакмица на домаћем терену која је јако битна, али нама је свака битна до краја сезоне. Екипа Меге је специфична, никако не смемо дозволити да уђемо у њихов ритам. Морамо искористити осцилације које они имају да бисмо дошли до победе. Талентовани су, попуњени на свим позицијама, с добром енергијом", рекао је Бајић.

Кошаркаши Меге у недељу од 12.00 дочекују Мегу у утакмици деветог кола АБА лиге.

"Наша бољка је офанзивни скок и радили смо на томе да се овај сегмент поправи. Специфичан је термин, они су имали утакмице у овом термину и боље ће се прилагодити", рекао је Бајић.

"Очекујем од својих играча да имају енергије, рекао сам им да између себе морају имати више поштовања, сви зависимо једни од других и сви зависимо од истог коша. Имали смо кроз тренинге доста енергије и надам се да ћемо то пренети и на терен", додао је он.

Кошаркаш Игокее Ђорђе Гагић навео је да његову екипу очекује јако битна утакмица.

"Екипа Меге је јако млада, много трче и сигурно неће бити лако. Ми ћемо покушати што боље да се спремимо да исконтролишемо њихову транзицију, дефанзивни скок и да приведемо утакмицу у нашу корист. Ми нисмо имали среће у претходне две утакмице, против Крке и Будућности, али је евидентно да смо подигли енергију. Види се напредак, треба нам моменат да преломимо и надам се да ће се то догодити у недељу", рекао је Гагић.

Након осам одиграних кола, Игокеа је на претпоследњем месту на табели АБА лиге са једном победом и седам пораза. Исти скор има и Мега која је последња на табели.