Тренер кошаркаша Будућности Петар Мијовић рекао је да ће клуч доброг резултата у предстојећем мечу против Партизана бити чврстина и контрола базичних дефанзивних ствари.

- Меч од јако великог значаја. Екипа Партизана, која и на плану физичког аспекта и на плану количине талента једна је од најбољих у лиги. Чврстина и контрола базичних дефанзивних ствари ће бити кључ доброг резултата - рекао је Мијовић.

Кошаркаши Будућности дочекују у недељу Партизан у утакмици осмог кола АБА лиге. Подгорички тим је тренутно први на табели регионалног такмичења са шест победа и једним поразом, док је Партизан пети са скором 5/2.

Кошаркаш Будућности Зоран Николић рекао је да његов тим очекује тешка и важна утакмица и додао да је Партизан ове сезоне и у Еврокупу и у АБА лиги показао да је изузетно јак.

- Као и сваке године очекујем одличан меч у „Морачи“, дворана ће бити распродата и надамо се одличној атмосфери. Морамо одиграти чврсто у дефанзиви, бити паметни у нападу и фокусирани свих 40 минута како бисмо дошли до победе - рекао је Николић.

Утакмица се игра вечерас од 18.00 часова.