Берон: Барска туча је припала нама; Браун: Акценат је био на дефанзиви

Novosti online

четвртак, 21. 11. 2019. у 21:47

Берон: Барска туча је припала нама; Браун: Акценат је био на дефанзиви

Браун и Берон Фото: Д. Стјепановић

Била је ово права битка која је трајала свих 40 минута - поручио је Били. Кључ је била јака игра у дефанзиви - рекао је Лоренцо

Није Били Берон крио задовољство после победе Црвене звезде у Каунасу. Управо је он са линије пенала дао битне поене у самој завршници.


- Играли смо чврсто и борили смо се. Знали смо и пре почетка да ће ово бити барска туча и да неће бити много поена, већ борба два тима која играју јаку одбрану. Шта је пресудило? Једноставно смо дали тај кош више - рекао је Берон.


Имао је похвале на рачун противника.


- Играли смо против тима који има одличног тренера који добро зна како да спреми екипу, посебно код куће. Била је ово права битка која је трајала свих 40 минута, тако да сам срећан због победе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Црвено-бели прекинули лош низ: Звезда добила драму у Каунасу


Не крије амерички бек да је ово било веома битно за његов тим.


- Веома важна победа, била нам је неопходна. Била је ово предуга недеља за нас, четири утакмице за седам дана и било је потребно да победимо. Губили смо доста неизвесних утакмица где смо водили у последњој деоници и нисмо успевали то да задржимо. Сада смо успели и надам се да ћемо овај низ наставити у Београду - поручио је Берон.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Гавриловић: Одбрана је била пресудна, срећан сам због играча


Лоренцо Браун се у потпуности сложио са саиграчем.


- Кључ је била јака игра у дефанзиви. Недостајало нам је то у претходних неколико месеци. На то смо ставили акценат пре меча. Што се мене тиче, морам да признам да се још навикавам на мечеве који се играју на мали број поена. Јесте већа потрошња енергије, али нам изгелда тако више прија. Сви се добро осећамо и борићемо се до последње секунде у свакој утакмици - закључио је Браун.