Барјаци са ликом Марка Ивковића и са јагодом пет година већ вијоре се северном трибином навијача Црвене звезде, како на фудбалским тако и на кошаркашким утакмицама. Младић, познат међу Делијама као Јагода, трагично је изгубио живот, на данашњи дан 2014. године када га је ножем у срце убо навијач Галатасараја пред кошаркашку утакмицу у Истанбулу.


У среду на мечу Црвена звезда – Мачва неколико стотина навијачи на северној трибини стадиона “Рајко Митић” уобичајно су бодрили свој тим у осмини финала Купа Србије. Без посебно спремљене кореографије.


Ивковића су се у четвртак сетили навијачи Олимпијакоса. На званичној страници Гате 7 где му је указана слава - изнад фотографије са црвено-белим звездиним шалом, упаљеним свећама и Марковом сликом пише: 21/11/214На Инстаграм профилу Делија постављена је читуља посвећена Марку, а испод ње текст: Брат наш заувек са нама.


На форуму Делија, на страници ЗАУВЕК са нама, освануо је један пост са поруком: Данас је 5 година од трагичне погибије Јагоде ... ЖИВИШ