Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је данас да верује да његова екипа може до победе против Приморске ако уведе противника у свој ритам.

"У недељу играмо против Приморске која је већ у овом делу сезоне успела да добије Црвену звезду, Партизан и Будућност, три од четири главна фаворита за титулу. У питању је врло искусна и чврста екипа против које морамо да прикажемо већу жељу за победом јер то најчешће буде одлучујуће у оваквим мечевима", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Кошаркаши Меге сутра настављају сезону у АБА лиги када ће у оквиру седмог кола дочекати Копер Приморску.

"У прошлом колу против Крке смо поправили игру у односу на неке раније мечеве, али то нажалост није било довољно за победу у Новом Месту. Добро и квалитетно радимо на тренинзима, идемо на боље и надам се да ће се то видети већ у недељу. Ако уведемо екипу Приморске у ритам меча који нама одговара, верујем да можемо до победе која би сигурно дигла екипу пред изазове које следе", рекао је Милојевић.

После шест одиграних кола АБА лиге, Мега је забележила једну победу, а Приморска четири.

Капитен Меге Един Атић је истакао да његова екипа у предстојећем мечу мора да се бори и гине за сваку лопту.

"У недељу играмо јако битну утакмицу за нас против квалитетног противника. Ми у овој утакмици немамо право на кикс, морамо да се боримо и гинемо за сваку лопту. Сигурно нам неће бити лако, али верујем у нашу екипу, да уз заједничку борбу и јаку жељу, можемо да дођемо до позитивног резултата", рекао је Атић.

Утакмица се игра сутра од 12.00 у Хали спортова "Ранко Жеравица".