Дончић не може без Мине, Џеја и Тошета: Ево које песме мотивишу Луку да се игра са Американцима (ФОТО)

Новости онлине

08. 11. 2019. у 16:30

Дончић не може без Мине, Џеја и Тошета: Ево које песме мотивишу Луку да се игра са Американцима (ФОТО)
Најзаступљенији на Дончићевој плејлисти је покојни македонски певач Тоше Проески, а често се врте Џеј Рамадановски, Мина Костић, Жељко Самарџић и МЦ Стојан

Лука Дончић је заљуљао Американце. Словенац игра као у трансу, Далас са њим и Кристапсом Порзингисом озбиљно прети да помути славу многим фаворитима. А колико је Лука посебан од почетка своје каријере и свој најбоље показује и музичка листа пред утакмицу, коју је открио Американцима и лепо их изненадио

Најзаступљенији на Дончићевој плејлисти је покојни македонски певач Тоше Проески, а често се врте Џеј Рамадановски, Мина Костић, Жељко Самарџић и МЦ Стојан.

Мешавина екс југословенског, латинског и америчког уочљива је и у музичком укусу једног од најбољих светских кошаркаша у овом моменту.

Мајка Мирјам је Словенка, отац Саша српског порекла, са 13 година се одселио у Шпанију где је играо за Реал Мадрид, а од 19. године живи у Тексасу,тачније Даласу.

Дончић ове сезоне, тек друге у својој каријери, има готово трипл дабл просек: 26.7 поена, 9.1 асистенција и 9.9 скокова по утакмици.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације