ОНО ШТО НИЈЕ РЕЧЕНО НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Играчи, ви сте следећи

Новости онлине

23. 10. 2019. у 12:25

ОНО ШТО НИЈЕ РЕЧЕНО НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Играчи, ви сте следећи

Небојша Човић фото: Н. П.

Ово делује као шок терапија, видећемо да ли ће бити добра или лоша. Тренер је отишао, зна се ко је следећи, рекао је Небојша Човић

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић је, дан после редовне конференције за медије на Малом Калемегдану,посало јасно својим кошаркашима и открио кога би желели да виде на месту, сада већ бившег, тренера Милана Томића.


- Ово делује као шок терапија, видећемо да ли ће бити добра или лоша. Тренер је отишао, зна се ко је следећи – играчи. И то им је и речено - рекао је Небојша Човић у Јутарњем програму телевизије "Пинк".


Након споразумног раскида уговора са тренером Миланом Томићем, питање без одговора је: Ко ће бити његов наследник. Звезда има жељу, али...


- Размишљамо, тренутно ће то премостити први помоћни тренер Андрија Гавриловић. Веома искусни тренер имауговор од бар 500.000, 600.000 евра, уз то иду стан и аутомобил, ми немамо тај новац. Размишљали смо о Саши Обрадовићу, али он има уговор са Монаком - рекао је Човић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Патриота

23.10.2019. 13:20

Задржати Гавриловића и дати му шансу од бар месец дана не рачунајући Барсу, јер је то НБА тим, тим направљен за освајање!!!

pitam vas

23.10.2019. 13:56

kako partizan ima pare za trenera, kolko kosta Trinkijeri koji radi svoj posao celi mec a ne ko Tomic skrsti ruke ko neka tetka i koluta ocima.....Covicu, najgore je kad neki posao radis do pola, ili uradi komplet ili batali...!

Kell

23.10.2019. 19:27

@pitam vas - E vala...neka si mu rekao.. on ionako manje zna od tebe, posto se vidi da si znalac...

X

23.10.2019. 15:09

Dovedi Subotića! Njega je pre neki dan otpustio tvoj bivši veliki prijatelji sponzor Zvezde Bokan!!!