Партизанов доктор уверава да нема разлога за бригу: Тринкијерију позлило због сплета околности

Novosti online

20. 10. 2019. у 10:33

Партизанов доктор уверава да нема разлога за бригу: Тринкијерију позлило због сплета околности

Андреа Тринкијери фото: Н. Параушић

Урадили смо све анализе, урадили смо и ЕКГ, проверили плућа и сада је све у најбољем реду – каже Мома Јаковљевић
Није било пријатно експедицији Партизана у Бару у суботу увече. Док су се играчи црно-белих спремали да изађу на загравање пред меч с Морнаром, тренеру клуба из Хумске Андреи Тринкијерију је позлило, због чега је уместо крај аут линије дешавања из “Тополице” пратио у хотелској соби, у коју се вратио пошто му је у болници указана помоћ.

На срећу, охрабрујуће вести стигле су одмах после меча, када је на конференцији за медије Тринкијеријев помоћник Владо Шћепановић открио да је италијански стручњак сачекао екипу у свлачионици, да би нешто касније и Партизанов лекар Мома Јаковљевић рекао да нема разлога за бригу око Андреиног здравственог стања.

- Пре почетка утакмице Тринкијери се осећао малаксало, било му је мука и отежано је дисао. Пробали смо са умивањем, али је још теже дисао. Рекао је да је био под климом, а онда сишао право на плажу, где је била висока температура. Урадили смо све анализе, урадили смо и ЕКГ, проверили плућа и сада је све у најбољем реду. Мислим да је то био сплет околности – казао је доктор црно-белих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)