Јовановић: Не смеју да нас заварају порази Цибоне

Бета

17. 10. 2019. у 15:06

Јовановић: Не смеју да нас заварају порази Цибоне

Владимир Јовановић фото: Н. Параушић

Ми морамо да одиграмо са пуно енергије, концентрације и да не одустајемо од наше игре без обзира на дешавања на терену – каже тренер ФМП пред гостовање у Загребу
Тренер кошаркаша ФМП Владимир Јовановић рекао је да његову екипу не би требало да заварају порази Цибоне у прве две утакмице АБА лиге, као и да очекује игру с пуно енергије.

- Очекује нас гостовање искусној екипи. Цибона је изгубила прве две утакмице у лиги, али то не би смело да нас завара. У обе утакмице били су више него равноправни противник и практично су изгубили у последња два минута - рекао је Јовановић, а пренео је сајт АБА лиге.

ФМП ће у трећем колу АБА лиге гостовати Цибони у петак од 18.00.

- Додатно су се појачали на позицији један и сада су добро попуњени на свим позицијама. Ми морамо да одиграмо са пуно енергије, концентрације и да не одустајемо од наше игре без обзира на дешавања на терену. Очекујем мотивисаног противника и неизвесну утакмицу, али и добру игру свог тима - рекао је тренер ФМП.

Кошаркаш Стефан Момиров истакао је да је пред екипом "битна утакмица против незгодне екипе".

- Почели смо сезону у добром ритму и даћемо све од себе да се тако и настави. Морамо да играмо са пуно енергије и да покажемо чврстину у одбрани. Спремни смо за утакмицу, као и увек идемо на победу - рекао је Момиров.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације