Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да жели победу против Будућности у АБА лиги како би екипа наставила са добрим резултатима.

- Очекује нас још једна важна утакмица. Фенербахче смо оставили иза себе, окренути смо екипи Будућности и почели смо припреме за тај меч већ у петак. Играћемо у истом окружењу као и меч са Приморском, и желимо да играмо на исти начин као и претходну утакмицу, тврдо и чврсто у одбрани, придржавајући се договора из свлачионице. Улазимо полако у ритам који ће бити уобичајен ове сезоне, и који ће бити још бржи и тежи како време буде одмицало. Желимо победу, и добар наставак у регионалној лиги - рекао је Томић у најави утакмице.

Звезда ће дочекати Будућност у другом колу АБА лиге.

- Добро се познајемо са екипом Будућности која је претрпела одређене промене у саставу, али је група домаћих играча остала на окупу. Брзо смо се окренули том мечу, и као што сам рекао још у свлачионици Арене после Фенербахчеа, врло нам је важно да добијемо ту утакмицу и да на прави начин уђемо у сезону у АБА лиги - казао је кошаркаш црвено-белих Огњен Добрић.

Утакмица Црвена звезда - Будућност играће се у недељу од 20.00 у дворани "Александар Николић" у Београду.