Србија је на Светски куп у Кини отпутовала са великим амбицијама, али није успела да их оствари. “Орлови” су учешће завршили на петом месту, а много полемике се водило око игара Николе Јокића.


Медије у Америци је занимало шта о свему томе мисли тренер Денвера Мајкл Мелоун.


- Мислим да влада велико разочарење због коначног пласмана Србије на Мундобаскету - започео је излагање Мелоун.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СИМОНОВИЋ О РЕПРЕЗЕНТАТИВНОЈ КАРИЈЕРИ: Сваки дан у националном тиму био је посебан


Одмах се осврнуо ја игре Јокића.


- Форсирали су га на позицији крилног центра, улазио је са клупе. Зато сматрам да је веома узбуђен што се вратио овде где се осећа комфорно. Пре свега због начина на који ми играмо и на који га користимо. Наравно, морам да кажем да ово није напад на Србију и Александра Ђорђевића који је страшан тренер. Али, бих рекао да је узбуђен што се вратио и што можемо да наставимо тамо где смо стали прошле сезоне.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: БОБИ ЈЕ СТРАШАН: Из Даласа стижу похвале за Марјановића


О расположењу у дресу Нагетса је говорио и српски играч.


- Енергија у згради је сјајна. Чак и пре него што смо кренули са тренинзима сви су показали да желе да буду још бољи. Понављам, енергија је сјајна - рекао је Јокић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЂОРЂЕВИЋ О СЈАЈНОМ ДЕБИЈУ НАШЕГ АСА: Теодосић је вођа


Да је атмосфера добра потврдио је и Џамал Мареј.


- Џокер је сјајан. Шали се стално, засмејава нас и све је супер. Наравно, потпуно је друга ствар кад смо на паркету и када све почне, онда смо сви озбиљни. намо шта желимо, хоћемо да се лопта што више креће и делује ми да је Никола спреман да игра - јасан је Мареј.