Томић: Припреме теку онако како сам их зацртао, нема циљева

Бета

недеља, 22. 09. 2019. у 15:05

Томић: Припреме теку онако како сам их зацртао, нема циљева

Кошаркаши Звезде Фото: Н. Параушић

Сигурно је да смо желели да склопимо добар тим и направимо добру хемију, као прошле године. Сад, да ли је најбољи тим последњих година или није... - рекао је Томић
Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је данас да екипа има "највише циљеве" у предстојећој сезони, за коју оцењује да ће бити изузетно напорна.

- Биће тешко, имаћемо више од 80 утакмица - Евролигу, АБА лигу, наша лига... Идемо један по један меч, па да видимо докле ћемо догурати. Нема циљева, већ идемо из утакмице у утакмицу - рекао је Томић новинарима у Београду.

Кошаркашки Звезде окупили су се данас у Београдској арени на евролигашком дану с новинарима, а Томић је казао да је задовољан досадашњим током припрема.

- Припреме иду како сам зацртао на почетку, тако да сам тиме задовољан. Сви момци и стручни штаб раде добро, одиграли смо пријатељске утакмице у којима смо могли да видимо на чему још треба да радимо. Све за сада иде добро, немамо повређених играча осим (Бранка) Лазића, који је имао лакшу повреду. Све иде по плану и спремамо се за Суперкуп - рекао је Томић.

На питање да ли је ово најбољи тим Звезде у последњих неколико година, Томић је био неодређен.

- Сигурно је да смо желели да склопимо добар тим и направимо добру хемију, као прошле године. Сад, да ли је најбољи тим последњих година или није... - рекао је Томић.

Капитен Бранко Лазић истакао је да је АБА лига приоритет.

- Као и сваке године, приоритет је АБА лига, али наравно да нећемо само да учествујемоу осталим такмичењима. Желимо да играмо са свима, да будемо конкурентни - рекао је Лазић.Звезду предстојеће недеље очекује АБА Суперкуп у Загребу, а за нешто мање од две недеље почиње нова сезона АБА лиге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације